energi

För dig som vill läka och hitta guldkornen i din livsberättelse

Läkande skrivande

Personlig resa

grupprogram

onlinekurser

fri

Börja idag

Skriv dig fri –

12 veckors program

 

Du har redan en STORY – även om du aldrig har skrivit ner den

Som en fisk i vatten är du så inne i din story att du inte ens är medveten om att den existerar. Din story bär på en omedveten begränsning som du bär med dig hela tiden och den påverkar allt du tänker, känner, gör och attraherar.

Kraften i din story går inte att undvika- som gravitationen – men din story kan jobba för dig precis lika kraftfullt som den vanligtvis jobbat mot dig.

Programmet SKRIV DIG FRI tar dig igenom en 12 stegs process för att avslöja den gamla historien som gömmer sig djupt inne i ditt medvetande och förvandlar den in till en ny berättelse som är än mer autentisk och leder direkt till framtiden och dina drömmar.

Genom den här processen kommer du lära dig hur du når de svåra delarna utan att fastna i dem och hur du blir hjälten i din egen berättelse utan att känna att du låtsas.

Är du redo att kliva in i det bästa kapitlet i ditt liv?

Boka ett kostnadsfritt 45 minuters coachande samtal så pratar vi om hur just din personliga resa behöver se ut. Varmt välkommen!

Din egen resa

Skapa en djupare realtion till dig själv i en trygg och säker miljö genom en kombination av skrivande och energiarbete. Jag guidar dig genom en skrivprocess som vi varvar med coachande samtal. 

I skrivandet får du möjlighet att vara helt ärlig och öppen med dig själv, det finns ingen som dömer eller bedömer det du gör, du kan bara vara du.

Skrivandet öppnar också dörrar som inte styrs av vårt logiska tänkande vilket ger dig andra möjligheter att hitta guldkornen i just din livsberättelse och öppna upp för ny kreativitet och inspiration. Jag  guidar dig genom processen där du både får läka dig själv och bygga dig själv stark inifrån och ut.

Jag lever, andas och älskar skrivande, jag älskar personlig utveckling och för mig så är det ett verktyg som är helt ovärderligt. Jag har själv använt skrivandet i kombination med olika energiverktyg som gjort att jag tagit mig igenom svåra situationer, känslor och beslut i mitt liv. Det är dagligen ett redskap för klarhet och utveckling i det jag gör.

Under hela mitt liv har jag samlat på kunskap och erfarenheter inom dessa områden, jag har certifieringar och diplom, jag har läst mängder av böcker men det som gör att jag verkligen är rätt person att guida andra är att jag VET att det här fungerar, jag har använt det i skarpt läge, provat och testat. Alla delar blir till ett fantastiskt recept! 

Jag har också ett brett kontaktnät inom närliggande expertområden vilket gör att jag lätt kan ta in andra experter där det behövs. 

Läkande skrivande

Om läkande skrivande

Är du också en skrivande person? Eller blivande? Jag lever, andas och älskar skrivande och älskar personlig utveckling. För mig är det viktigt att ständigt växa och skrivandet är ett verktyg som är helt ovärderligt i mitt liv.

Jag använder skrivandet dagligen som i kombination med olika energiverktyg som ett redskap för klarhet och utveckling i livet. Skrivandet har tagit mig igenom svåra situationer, känslor och beslut i mitt liv och jag har tagit mängder med klienter genom samma process med fantastiska resultat.

Under hela mitt liv har jag samlat på kunskap och erfarenheter inom dessa områden, jag har certifieringar och diplom, jag har läst mängder av böcker men det som gör att jag verkligen är rätt person att guida andra är att jag VET att det här fungerar, jag har använt det i skarpt läge, provat och testat. Alla delar kommer samman till ett magiskt recept! 

Jag erbjuder en kombination av läkande och helande skrivande, shamaska medvetanderesor och energitekniker, allt anpassat för att passa just dig och din resa.

mod

Boka ett samtal

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter och önskemål här så kommer vi överens om en tid för samtal.

8 + 13 =